Provides that the judge of a city or town court shall reside in: (1) the county in which the city or town court is located; or (2) the bordering Indiana county that is the closest Indiana county to the city or town in which the court is located. This proposed amendment has been agreed to by one general assembly.
2
Where do you stand?
Choose your position
3
Tell your reps
Take a position to see your representatives and ways to contact them.
4
More on this bill
Where it stands
Introduced
Passed 1st Chamber
Passed 2nd Chamber
4To Governor
5Became Law
Looking ahead
No hearings or votes scheduled.
History
2025
Mar 27Signed by the President of the SenateLatest
Mar 27Public Law 244Major
Mar 20Signed by the SpeakerMajor
Mar 20Signed by the President Pro TemporeMajor
Mar 18Returned to the House without amendmentsMinor
Mar 17Third reading: passed; Roll Call 234: yeas 43, nays 3Passed 2nd Chamber